Даю ссылку на интересное интервью Василия Лазаровича http://glavred.info/archive/2011/08/08/082701-4.html
Там есть много интересных высказываний о тв-проектах, карьере певца и т. д. Привожу несколько цитат:
"Мої колеги по сцені не всі витримують, коли бачать себе по телебаченню. І у них починається таємний роман із собою. На цьому і закінчується їх розвиток як творчої людини, так і особистості. А з моїми планами немає часу інколи й у дзеркало заглянути, тому що я надзвичайно самокритичний і для мене спів – це не хизування, а передання стану душі, філософії, мислення, фарб музики, багато цікавих творів, в яких люди повинні прожити своє життя. Важливо, аби люди, виходячи після спілкування з тобою на концерті, розуміли, що співаки, артисти – це покликання, а не спродюсовані комерційні проекти.
На сьогоднішній день в Україні дуже багато різних, деяких цікавих, музичних талант-шоу. Основною проблемою цих шоу є те, що вони дають дуже швидку зіркову хворобу абсолютно не готовим до цього артистам. Для того, щоб стати справжнім співаком не достатньо тільки співати чи мати гарний голос. Не достатньо побачити себе по телебаченню – для цього потрібно в першу чергу бачити траєкторію свого польоту та стратегію свого розвитку як особистості й співака. Скажу, що такі проекти повинні бути для співака не закінченням, а стартом. І контракти, які підписують перед виходом на сцену, потрібно довіряти юристам, для яких це є роботою. В даний момент Олексій Кузнєцов – хороший хлопець, якому я можу порадити закінчити консерваторію, напрацювати кілька оперних партій, підписати контракт із якимось оперним театром, а після того задумуватися, якщо у нього є поклик душі до естрадної сцени, про своє продюсування для великої естрадної сцени в справжньому розумінні.
Популярність визначається збиранням залів, наявністю репертуару, дипломованим професіоналізмом, роботою із професійними колективами, великим складами. Конкуренція між співаками – це надумане. Хіба можна дітей, яких ведуть із зав’язаними очима, вважати конкурентами? На превеликий жаль, знаючи їхні контрактні умови, думаю, їх кар’єра недалекоглядна."
Почитайте все интервью, довольно интересно.
Отредактировано ОДРИ (2011-08-09 13:24:18)