ЗНАЧИТ у нас в Теремке праздник, отмечаем, и стол вкуснейший накрываем!
бусинка, виходь з кущiв!!!!
Форум ЗАКРЫТ |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум ЗАКРЫТ » ПРИПЫЛИВШИЕСЯ МАТЕРИАЛЫ » МЕЖДУ НАМИ, ДЕВОЧКАМИ... начата 30 авуста - закрыта 07 сентября 2011
ЗНАЧИТ у нас в Теремке праздник, отмечаем, и стол вкуснейший накрываем!
бусинка, виходь з кущiв!!!!
Я тута!
Лера вітаю!Виходь і росказуй щось цікаве!
Наш теремок гостинно вітае всіх хто не байдужий до творчості Володимира Ткаченко!Заходьте і висловлюйте свої думки!
Наш теремок гостинно вітае всіх хто не байдужий до творчості Володимира Ткаченко!Заходьте і висловлюйте свої думки!
Зараз висловлюю, ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ у ТВОРЧОСТI!
приглашаю всех к столу
Сегодня день рождения Одессы - 217 лет,
Поднимем ТОСТ за чудесный город!
Отредактировано mulatka-chokoladk@ (2011-09-02 16:15:40)
Коли у мене поганий настрій я дивлюся закулисье з Вовою!Пропоную і вам подивитися!
Завтра кастинг в Дніпропетровську!Будуть вначалі показувать Вову!Не пропустіть!
Как вы тут? Вчера я вырвалась из дому! Наша Катя пошла в 1 класс. На линейки она стих читала, переживала, с 3-х ночи не спала, дитя! Одна из моих первых учительниц подарила мне букет роз, приятно! Была у Кати на первом уроке, все милые и такие наивные. Одноклассника встретила. Хороший день! Фото ВКонтакте.
Отредактировано Магдалина Украинка (2011-09-02 19:34:02)
Дівчата виходьте з кущів!Давайте розмовляти!
А хто буде на концерті виступати?
Ирина Билык, Григорий Лепс, Максим Леонидов, Александр Добронравов, Юлия Михальчик, Рок-этно-фолк группа «Пелагея», Заслуженный коллектив Республики Беларусь
Ансамбль «Сябры», Алексей Кортнев и группа «Несчастный случай», Заслуженный артист Украины Игорь Демарин, Валентин Куба и многие другие.
Натуська привіт!Вітаю тебе з днем міста!Як твої справи!
Всё отлично! Вчера был очень насыщенный день, не было сил к вам попасть....
Ирина Билык, Григорий Лепс, Максим Леонидов, Александр Добронравов, Юлия Михальчик, Рок-этно-фолк группа «Пелагея», Заслуженный коллектив Республики Беларусь
Ансамбль «Сябры», Алексей Кортнев и группа «Несчастный случай», Заслуженный артист Украины Игорь Демарин, Валентин Куба и многие другие.
Ого!Гарний репертуар!Буде що послухати!
Гарний репертуар!Буде що послухати!
Да, есть такое, но я не знаю буду ли я там, я вчера была заблаговременно, увидела готовую сцену и всю подготовку....
Всіх цілую,люблю бувайте![взломанный сайт]
Людмила, рада видеть тебя, наконец-то ты с нами! Как отпуск?
Дякую, Наташа, я рада що ви мене чекали! А відпустка- найяскравіше враження від зустрічі на Майдані))))))))))
Велике спасибі Людмилі за емоції з Майдану. Настрій піднявся неймовірно.
От-от! Невичерпне джерело позитивних емоцій- наш Володимир- Ясне Сонечко!
А у нас сегодня День города, Одессе 217 лет! Будет большой концерт и фейерверк! Всеобщий выходной)))
Вітаю! Свято продовжується?)) Взагалі треба завжди серед буднів влаштовувати хоч невеличкі свята- сімейні вечері, "вилазки" на природу чи щось типу цього, тоді життя не проходить мимо нас і приносить більше хороших моментів
Зi святом Одеса!
Отредактировано michel (2011-09-02 18:17:31)
Не хочется омрачать наш теремок, но вероятно, у некоторой особы началась агрессия
и когда же она успокоится... 4 сентября мы все ведь увидели Вову на экране телевизоров, а где же он был до этого, а легко сечас писать, мы сделали это, а он....
Отредактировано michel (2011-09-02 18:22:36)
Сегодня , вероятно буду в гостях, и буду за компьютером. До встречи!
Я вижу тут все переходят на государственный язык, вот что значит отметить 20 лет независимости))))
Знаєте, напевно справді на Майдані відчулась вся грандіозність цієї події, 20 років- це нове покоління, яке живе зараз на правічній українській землі, думає, творить і живе по-новому та шанує своє коріння. Бо як відомо, без коріння- саду не цвісти. І я рада, що Держава Україна це розуміє, зробивши українську мову державною, не дозволивши забути чудову мелодійну мову наших предків... От я і вирішила теж спілкуватись з вами своєю рідною українською мовою. Приєднуйтесь!!!
От я і вирішила теж спілкуватись з вами своєю рідною українською мовою. Приєднуйтесь!!!
Та спробуємо! Доброго вечора, друзі!
Коли у мене поганий настрій я дивлюся закулисье з Вовою!Пропоную і вам подивитися!
Дякую, подивилася ролік, мені він дуже подобається. Але хочу запитати у всіх, чому ви не позначаєте, що ролік вам подобається? На 790 просмотрів, тільки одна позначка, що сподобалось. А це також рейтинг. Вибачайте, якщо роблю помилки, але вже сто років не писала українською.)
Магдаліна, як настрій? Завтра переможемо, чи не так?
Добрий вечiР!
Магдаліна, як настрій? Завтра переможемо, чи не так?
Навiть, немае сумнiву!
Люблю сама с собой говорить, вот раздолье)))
Привет- мулатка, привет- шоколадка)))
чайку? зеленый или черный?
Вы здесь » Форум ЗАКРЫТ » ПРИПЫЛИВШИЕСЯ МАТЕРИАЛЫ » МЕЖДУ НАМИ, ДЕВОЧКАМИ... начата 30 авуста - закрыта 07 сентября 2011